Intan Rahma – Sayang Sing Terakhir

Capo di fret 3

Intro : Am..Dm..G..C..
        F..Dm..E..Am.. 

                  Dm
Tulus suci tresno iki
     G                     C
soyo suwe tuwuh gedhe neng ati
F                     Dm
..kependem jero roso iki
      E                Am
bakal ono wektune kowe ngerti

                  Dm
Pancen ati duwe karep
    G                     C
tresno ku sesok bakal tok anggep
F                Dm
..ra cukup tekan kene
    E                   Am
sayang ku nggo kowe selawase..

Reff:
        Am            Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G                 C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F                 Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E                  Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am               Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G                      C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F                   Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E                   Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..

[Rap]
Am
Roso iki neng ati ora bakalan mati
Dm
tresno iki sejati ora bakal keganti
G
madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani
C
jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki
F
mungkin kowe udu tresno pertama bagiku
Dm
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku
E
cukup siji kowe ora ono liyane
Am
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe

Reff:
        Am            Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G                 C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F                 Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E                  Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am               Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G                      C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F                   Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E                   Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..

Musik: F..G..C G Am..
       Dm..E..Am.. 

G                  C
..Ugo dadekno aku terakhir critomu
Dm                   Am
..janji bakal ngenei seneng urepmu
G               C
..aku udu ati liyo le gawe loro
F                            E
..nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo

Reff:
        Am            Dm
  Sayangku kowe kui sayang sing terakhir
         G                 C
  jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir
     F                 Dm
  saiki cukup aku lan gusti sing ngerti
           E                  Am
  kowe tresno siji raiso diganti..

          Am               Dm
  Aku ngerti kabeh kurange awakku iki
       G                      C
  mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati
       F                   Dm
  mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku
        E                   Am
  ngisi cerito tresno neng urepku..
        E                  Am
  ngisi cerito tresno neng urepku

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm..Fm..A#..D#.. G#..Fm..G..Cm..                    Fm Tulus suci tresno iki      A#                    D# soyo suwe tuwuh gedhe neng ati G#                    Fm ..kependem jero roso iki       G                Cm bakal ono wektune kowe ngerti                    Fm Pancen ati duwe karep     A#                    D# tresno ku sesok bakal tok anggep G#               Fm ..ra cukup tekan kene     G                   Cm sayang ku nggo kowe selawase..  Reff:         Cm            Fm   Sayangku kowe kui sayang sing terakhir          A#                D#   jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir      G#                Fm   saiki cukup aku lan gusti sing ngerti            G                  Cm   kowe tresno siji raiso diganti..            Cm               Fm   Aku ngerti kabeh kurange awakku iki        A#                     D#   mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati        G#                  Fm   mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku         G                   Cm   ngisi cerito tresno neng urepku..  [Rap] Cm Roso iki neng ati ora bakalan mati Fm tresno iki sejati ora bakal keganti A# madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani D# jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki G# mungkin kowe udu tresno pertama bagiku Fm tapi kowe dadi tresno terakhir untukku G cukup siji kowe ora ono liyane Cm mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe  Reff:         Cm            Fm   Sayangku kowe kui sayang sing terakhir          A#                D#   jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir      G#                Fm   saiki cukup aku lan gusti sing ngerti            G                  Cm   kowe tresno siji raiso diganti..            Cm               Fm   Aku ngerti kabeh kurange awakku iki        A#                     D#   mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati        G#                  Fm   mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku         G                   Cm   ngisi cerito tresno neng urepku..  Musik: G#..A#..D# A# Cm.. Fm..G..Cm..  A#                 D# ..Ugo dadekno aku terakhir critomu Fm                   Cm ..janji bakal ngenei seneng urepmu A#              D# ..aku udu ati liyo le gawe loro G#                           G ..nanging sak isoh ku gawe kowe tentrem mulyo  Reff:         Cm            Fm   Sayangku kowe kui sayang sing terakhir          A#                D#   jenengmu uwes suwe neng ati ke ukir      G#                Fm   saiki cukup aku lan gusti sing ngerti            G                  Cm   kowe tresno siji raiso diganti..            Cm               Fm   Aku ngerti kabeh kurange awakku iki        A#                     D#   mulo aku rung isoh ngomong roso neng ati        G#                  Fm   mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku         G                   Cm   ngisi cerito tresno neng urepku..         G                  Cm   ngisi cerito tresno neng urepku

Tags: