Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo (Feat. Cak Rul)

Intro : C  G  Am  Em  F  C  G ..

C                   G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am                 Em
anggonku le ngenteni kowe
F       C
wis ono sesasi
F          G
genep dino iki..

C                     G
mas..yen pancen tresnoku iki
Am                 Em
mbok anggep ra ono gunane
F         C
aku ra kuciwo
F        G
lan aku ra loro..

Reff:
C                  G
dek..lungaku ra keget cidro
Am                Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C                    G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..

F            G
kowe rasah sok mutusi
Em            Am
aku ra neng endi-endi
F            G         C
aku lungo among golek rejeki..

[Rapp I]
C
pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
G
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Am
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
Em ..
nyanyi..
F
dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
C
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
G
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
G
ora bakal golek lan nyanding wedokan liyan

Reff:
C                  G
dek..lungaku ra keget cidro
Am                Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C                    G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..

[Rapp II]
C
ojo keloro loro lungaku ra netes cidro
G
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
Am
ya mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Em
ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo
F
kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
C
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
G
janjiku tak buktekne ora mung ono lambe
G
tunggunen baliku bebrayan tekan sak lawase

Reff:
C                  G
dek..lungaku ra keget cidro
Am                Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C                    G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..

[Rapp III]
C
anggonku ngabari yo mung lewat BBM-man
G
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Am
ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
Em
mergo tresno kui mestine akeh pacoban
F
sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
C
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
G
jembarno atimu sak jembare laut samudro
G
kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

Reff End :
C                      G
mas.. yen pancen kuwi karepmu
Am                   Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F            C               G
tak..kuatne atiku tanpo sliramu..

C                   G
mas..nadyan kowe lungo kerjo
Am                Em
sing tak jaluk kowe tetep setyo
F              C             G
ojo nganti kegodho wanito liyo..

Outro:
F        G               C
sabaro aku yo mung cah kerjo..

———-
[[[ ORIGINAL CHORD ]]]
———-

Intro : A  E  F#m C#m  D  A  E ..

A                   E
bebasan nunggu mongso rendeng
F#m              C#m
anggonku le ngenteni kowe
D        A
wis ono sesasi
D            E
genep dino iki..

A                     E
mas yen pancen tresnoku iki
F#m                C#m
mbok anggep ra ono gunane
D          A
aku ra kuciwo
D       E
lan aku ra loro..

Reff:
A                 E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D              A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                     E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D               A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

D            E
kowe rasah sok mutusi
C#m          F#m
aku ra neng endi-endi
D            E          A
aku lungo among golek rejeki..

[Rapp I]
A
pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
E
mergo tuntutan kerjoku nganti ora duwe wektu
F#m
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
C#m
nyanyi..
D
dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
A
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
E
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
E
ora bakal golek lan nyanding wedokan liyan

Reff:
A                 E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D              A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                     E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D               A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

[Rapp II]
A
ojo keloro loro lungaku ra netes cidro
E
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
F#m
ya mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
C#m
ra ono tresno liyo mergo aku tansah setyo
D
kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
A
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
E
janjiku tak buktekne ora mung ono lambe
E
tunggunen baliku bebrayan tekan sak lawase

Reff:
A                 E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m              C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D              A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A                     E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m                C#m
langit bumi kang dadi saksine
D               A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

[Rapp III]
A
anggonku ngabari yo mung lewat BBM-man
E
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
F#m
ning yo kudu sabar ora usah nggo nesunan
C#m
mergo tresno kui mestine akeh pacoban
D
sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
A
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
E
jembarno atimu sak jembare laut samudro
E
kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo

Reff End :
A                      E
mas.. yen pancen kuwi karepmu
F#m                 C#m
aku yo mung tansah biso nunggu
D            A              E
tak kuatne atiku tanpo sliramu..

A                    E
mas..nadyan kowe lungo kerjo
F#m              C#m
sing tak jaluk kowe tetep setyo
D              A             E
ojo nganti kegodho wanito liyo..

Outro:
D        E               A
sabaro aku yo mung cah kerjo..